Een cappuccino in de eerste ochtendstralen

Dat kan in Waterrijk, de nieuwe woonwijk die de komende jaren achter de dorpskern van Boskoop tot bloei gaat komen. Een mooie eigen woning in een landelijke omgeving, op rijafstand van de grote stad.

Klik op de afbeelding voor een gedetailleerde weergave

Gevarieerde en natuurlijke woningen

Waterrijk-West en Waterrijk-Boomgaard

De locatie wordt verspreid over meerdere jaren in fases ontwikkeld; in totaal omvat het plan 444 woningen van allerlei woningtypen. De wijk krijgt daarmee een heel gevarieerd en ‘natuurlijk’ aanzien. Elke straat heeft meerdere soorten en formaten woningen. Ook de begroeiing is natuurlijk. Overal langs de oevers groeien voor het Hollandse waterlandschap zo kenmerkende planten en bloemen, zoals de paarse kattenstaart, gele lis, biezen en moerasspirea.

De wijk heeft twee delen: Waterrijk-West en Waterrijk-Boomgaard. West kenmerkt zich door een grote variatie aan koop- en huurwoningen; Boomgaard grenst direct aan de dorpskern en heeft een appartementencomplex met zorgvoorzieningen.

Bekijk de video (0:47)

Geen parkeerstress, wel frisse lucht

Kiezen voor het Groene Hart

Een woning kopen in het Groene Hart is een prima strategische keuze voor wie graag landelijk wil gaan wonen, maar niet te lang onderweg wil zijn naar het werk. Met vier grote steden in de nabijheid kun je nu en in de toekomst altijd weer kiezen voor een baan ‘dichtbij’ huis. Waterrijk geeft je de ruimte voor rust en privacy. Bij thuiskomst geen parkeerstress, maar wel frisse lucht en een mooi uitzicht. Op je eigen steiger is de drukte van de werkdag snel vergeten.

Nog enkele vrije kavels beschikbaar!

Geïnteresseerd? Neem contact op met de makelaar.

Urenlang zon op je terras

Ruimte, water en groen

Karakteristiek voor de wijk is het behoud van het oorspronkelijke slagenlandschap: langwerpige akkers omringd door sloten. Daardoor krijgen de meeste woningen een tuin aan het water. De wijk krijgt veel speelplekken en parkeerhavens omgeven door groen; elke straat of buurt heeft een eigen plantsoen. Dankzij het uitgekiende verkeersplan gaan veiligheid en bereikbaarheid hand in hand. Kinderen kunnen veilig spelen in de beschutte, verkeersluwe zones en tegelijkertijd rijd je gemakkelijk de wijk in naar je eigen huis.

Het hart van de wijk is – hoe kan het ook anders in Waterrijk – een fraaie waterpartij, in de vorm van een bliksemschicht. Een deel van een voormalige kwekerij wordt een park met speelvoorzieningen. Ook krijgt de wijk een brede school met een basisschool en diverse andere wijkvoorzieningen.

Genieten van
het uitzicht

Ontwikkelaar

Waterrijk Boskoop BV
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

0251 - 27 77 77
info@waterrijkboskoop.nl
www.waterrijkboskoop.nl

Realisatie

Smit’s Bouwbedrijf BV
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

0251 - 27 77 77
sbb@smitsbouwbedrijf.nl
www.smitsbouwbedrijf.nl

Verkoop en informatie

De Pater Makelaardij Boskoop
Zijde 6
2771 EN Boskoop

0172 - 21 54 09
boskoop@depater.nl
www.depater.nl

Verkoop en informatie

De Koning makelaars
Europalaan 67
2408 BJ Alphen a/d Rijn

0172 - 42 73 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl
www.dekoningwonen.nl