Comfortabel wonen aan de rand van het centrum

Wonen tussen water, weilanden en rietkragen?
En tegelijkertijd op een steenworp afstand van het centrum?

Alle appartementen zijn verkocht.

Koop of huur?

Tussen de ontelbare slootjes en een oase van groen verrijst vanaf medio 2017 Waterrijk Boomgaard, een complex dat zal bestaan uit twee woontorens met respectievelijk 27 koop- en 30 huurappartementen. Of je nu kiest voor koop of huur, alle appartementen zijn gelijkvloers. En vanuit je woning stap je zo je terras of balkon op. Sjouwen met boodschappen? Niet nodig. De lift brengt je in enkele seconden bij de juiste verdieping. Ook parkeren doe je lekker op het privé terrein  of vlakbij op straat. Even in het dorpshart parkeren? Geen probleem, want ook daar is voldoende parkeergelegenheid.

Riante ruimte, volop zon

Met een netto vloeroppervlakte van circa 79 tot 95 vierkante meter bieden ze je volop leefruimte. Opstaan met de zon op je gezicht? Of lekker nog even genieten van de zonnestralen na een dagje werken? Alle appartementen hebben een terras of balkon op het zuiden of westen. En met ruim 7 vierkante meter oppervlak schuift er met gemak bezoek aan. Nog wat extra bergruimte nodig voor je fiets, wintersportkleding of kerstversiering? Je individuele berging op de begane grond biedt volop ruimte voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Comfort & gemak dichtbij

Het Gezondheidscentrum

Beide blokken zijn op de begane grond verbonden door een ‘maatschappelijke plint’. Organisatie Triatact en de huisartsen in Boskoop willen een Centrum voor Gezondheidszorg in Waterrijk vestigen waar ook een  apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten en een tandarts kunnen worden opgenomen. Die samenwerking zorgt voor een betere dienstverlening aan cliënten. En jij als bewoner vindt alle benodigde zorg straks dus lekker dichtbij.

Ontwikkelaar

Waterrijk Boskoop BV
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

0251 - 27 77 77
info@waterrijkboskoop.nl
www.waterrijkboskoop.nl

Realisatie

Smit’s Bouwbedrijf BV
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk

0251 - 27 77 77
sbb@smitsbouwbedrijf.nl
www.smitsbouwbedrijf.nl

Verkoop en informatie

De Pater Makelaardij Boskoop
Zijde 6
2771 EN Boskoop

0172 - 21 54 09
boskoop@depater.nl
www.depater.nl

Verkoop en informatie

De Koning makelaars
Europalaan 67
2408 BJ Alphen a/d Rijn

0172 - 42 73 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl
www.dekoningwonen.nl